dinsdag 4 december 2012

thema 'Grootouders - familie' - seniorenweek van 19 - 25 november


Op 28 november vierden wij een beetje feest, want dan mochten alle oma’s en opa’s van onze '3de kleuter-klassers' komen ontbijten op school !


Juf Sonja had er samen met Karine (keuken) voor gezorgd dat alles netjes klaar stond. Alle grootouders konden samen met hun kleinkind(eren) plaatsnemen voor het ontbijt.

We hadden een rijkelijk ontbijtbuffet met heel wat variatie samengesteld. Er waren boterhammetjes (wit & bruin), broodjes, koffiekoeken,  allerlei beleg (confituur, choco, smeerkaas, perensiroop…) En voor wie dan liever nog iets anders wou, waren er ook nog cornflakes in verschillende smaken, yoghurt, speculoos én versgebakken cake & koekjes ! Iedereen kon kiezen en zijn buikje naar hartelust vullen. Alle oma’s en opa’s konden genieten van een verse tas koffie en voor onze kleuters was er melk, chocomelk en/of fruitsap voorzien. Voor het samenstellen van ons prachtig ontbijtbuffet graag een welgemeende DANKJEWEL aan alle ouders van onze kleuters !

Na het ontbijt mochten de opa’s en oma’s een kijkje nemen in onze 3de kleuter'WONDER'klas. Ze werden er door de kleuters uitgenodigd om mee te komen spelen in de verschillende klashoekjes. Ik zag oma’s in de poppenhoek, tekenhoek, manipulatiehoek, constructiehoek... en opa’s die versteld stonden van hoe goed hun kleine spruit wel al kon puzzelen...  Wat fijn om de grootouders dit gebeuren eens van dichtbij te laten mee-beleven ! We sloten de voormiddag af met het voordragen van ons versje voor alle grootouders, een klein dansje én het overhandigen van enkele zelfgemaakte cadeautjes. DANKJEWEL lieve oma's & opa's omdat jullie vandaag even tijd vrijmaakten om eens met ons mee te gaan naar school !

Ik hoop dat het voor de opa’s en oma’s even leuk was als voor de kinderen, maar aan de reacties te zien en te horen ben ik dat al bijna zeker...  

Wij bedanken graag ook nog eens extra Karine (keuken) voor het klaarzetten en afruimen van al dat lekkers!

Kijk maar mee naar ons filmpje...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten