zaterdag 16 juni 2012

integratie K3 - L1 : een leuk weerzien met de leerlingen van het 1ste leerjaar !!

Gisteren, 15 juni 2012, heeft ons laatste integratie-moment tussen K3 en L1 voor dit schooljaar plaatsgevonden... en het was léuk !!
Alle leerlingen van het 1ste leerjaar konden nog eens voor heel even terugkeren naar het 3de kleuterklasje. En wat zijn ze groot geworden ondertussen !!  
Dit keer mochten ze opnieuw op ontdekking in de verschillende klashoekjes... dit was immers al een hele tijd geleden. Ze kozen aanvankelijk het liefst voor het poppenhoekje & de klaswinkel. Gaandeweg kregen de bouwhoek, de zandtafel, het dobbelsteenspel, de schilderhoek, de computerhoek en voorbereidende schrijfhoek (met nieuw materiaal => een papieren puntzak gevuld met droog zand) ook belangstelling van de kinderen.
De tijd die ze kregen om nog eens terug te keren naar de 3de kleuterklas bleek veel te kort...   ;-)    Ik maakte enkele sfeerbeelden ...











 




De volledige fotoreeks kan u bekijken via volgende link


De kleuters van onze 3de kleuterklas werden ondertussen nogmaals toevertrouwd aan de lieve juffen van het 1ste leerjaar, want heel binnenkort maken zij de overstap naar de lagere school ... SPANNEND ! Ze kennen de juffen van het 1ste leerjaar nu al goed en gingen gisteren aan de slag met enkele rekenopdrachtjes...  
Neem zeker ook een kijkje op de klasblog van L1A en L1B !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten